De e gött o supa

2011-04-10

Läser om SD’s fyllefester i riksdagens övernattningslägenheter.

De flesta av Sverigedemokraternas tjugo riksdagsledamöter har tillgång till skattebetalda övernattningslägenheter i Stockholms innerstad.
Men SD-politikernas intåg väcker upprörda känslor. Aftonbladet har talat med ett stort antal riksdagsledamöter från andra partier.
De berättar om sena fester, spring i marmortrappor och grupper av unga män som röker och dricker öl utanför porten.
Värst ska festandet vara i ett hus i Gamla stan.
– Det är ett jävla liv, rent ut sagt. Så har det aldrig varit förut. Många gånger ska vi upp tidigt nästa dag och jobba, säger riksdags-ledamoten Lena Olsson (V).

Nu kan man väl tycka att grannarna är lite väl trångsynta gentomot sina nya grannars kulturella yttringar, det borde väl vara fritt fram för SD att värna den svenska kulturen, dvs midsommar, så ofta som de själva vill. Det verkar ju vara en av deras viktigast frågor.

Stöket kring SD-ledamöterna har också spridit sig utanför riksdagen. Så mycket att puben och restaurangen till hotellet Victory nära Åkessons och Ekeroths adress portat SD-ledamöterna.
– Det beror också på att vi har personer med utländsk bakgrund som jobbar här och då vill vi inte ha dem här, säger en i personalen.

One Response to “De e gött o supa”

  1. bloggare på icedaniel.se Says:

    Kul att verkligheten har kommit till riksdagen också. Oj, vad synd att de blir störda på natten. Själv bor jag i kommunalt bostadsbolag och det händer att man blir störd på natten. I veckan låg det en kanyl i trappuppgången. Men hur vanligt folk har det, bryr de sig knappast om.

Leave a Reply