Fäderneslandet

2010-03-23

Läser i DN och SvD om sverigedemokraterna.de, en sajt skapad för att:

Sverigedemokraterna siktar på att komma in i riksdagen i höstens riksdagsval. De storsatsar på sociala medier för att uppnå detta. Därför bör alla som inte stödjer Sverigedemokraterna bli bättre på att debattera med Sverigedemokraterna på nätet.

Med hjälp av en lista på fem punkter uppmanas de som inte håller med SD att agera, bland annat genom att länka till sajten sverigedemokraterna.de för att putta ned den officiella sajten från förstaplatsen på Google.

Sannorlikheten för att Sverigedemokraternas officiella webbplats ska bli av med förstaplatsen vid sökningar på just [sverigedemokraterna] är rimligen tämligen låg men det är ett intressant experiment.

Andra som tagit fasta på att valkampanjerna mer och mer bedrivs på nätet är FunkaNu som har granskat hur pass tillgängliga de politiska partiernas hemsidor är. Alla ska ju som känt vara med – men när politikerna bygger hemsidor så är det visst inte lika viktigt att alla kan följa med. Hemsidorna får betyg från dåliga till sämst, ingen får godkänt! Moderaterna och kommunisterna får betyget sämst – de är tydligen ganska så överrens om att alla inte är lika viktiga, om bara de friska, högutbildade kan ta del av deras politk så räcker det gott och väl.

Sverigedemokraterna är ju inget riksdagsparti och ingår tyvärr inte i granskningen men det är inte mycket som talar för att de skulle klarat sig så mycket bättre.

Om de etablerade politiska partierna vill ta strid med SD om nätet så ska de kanske se till att lösa de problem de har på sina egna webbplatser.

2 Responses to “Fäderneslandet”

  1. Faisal Omar Says:

    Bra, sen satsar vi på att bekämpa M och S också. För alla svenskar borde veta att dessa två partier sammarbetade med nazisterna under andra världskriget(alltså har S och M ett nazistiskt förflutet likt SD’s lilla främlingsfientlighet i början på 90-talet)
    Sen får man inte glömma att S öppnade Sveriges rasbiologiska institut vilket är ett tecken på grov rasim från deras sida.

    Mvh Faisal.

  2. köpa linser Says:

    Vilken klockren idé att försöka putta ner SD! Kollade sökresultaten nu och jajamensan, .de är #2 efter wikipediasidan som är #1. Jag läste igenom wiki-artikeln och den var rätt negativ mot SD på många ställen. Skönt att se 🙂

Leave a Reply