Förbjud skiten

2008-12-06

Läser om en liten politiker som försöker få bort rökförbudet på krogen, hon menar att rökarna är diskriminerade – klart de är och med all rätt! Vill de ta livet av sig, så ska de i alla fall inte ta några oskyldiga med sig. Rökförbudet borde istället utvidgas till alla allmänna platser så att man slapp drabbas av dessa stinkbomber.

Rökare är också människor, fast inte lika länge.


Creative Commons License Foto: neilbetter

3 Responses to “Förbjud skiten”

 1. Nina Says:

  Jag håller med dig!
  Vi med dåliga luftrör och astma, vi diskrimineras av alla rökare, skulle jag vilja säga. Jag har inte varit på krogen på 20 år, dvs jag slutade någon gång straxt över 20. Det går inte när man har astma att vistas i sådana miljöer. Jag blir ledsen av alla kommentarer där rökare hävdar sin rätt att röka överallt! Var finns medmänsklighet och empati med den stora gruppen som mår dåligt och där dödsångesten flåsar en i ansiktet när luftrören drar ihop sig?

 2. fanta Says:

  Representerar Camilla Lindberg sitt parti eller bara sig själv? Att verka för svenska folkets försämrade hälsan är det folkpartistiskt?
  [cut]

 3. Anonymous coward Says:

  En grupp människor (godtyckigt kallat “staten”) har inte moraliskt rätt att bestämma vad för regler som skall gälla i andras lokaler besökandes av frivilliga.

  Att det är äckligt och korkat att röka förändrar ingenting.

Leave a Reply