Blev sugen på en pizza igår och var på väg att beställa när jag upptäckte att jag förlagt lappen från pizzerian, inga problem trodde jag – bara att googla dem istället. Döm om min förvåning när jag inte kunde hitta någon hemsida… Hur kan det komma sig? Att registrera en domän och bygga en enkel hemsida är ju inte precis svårt och vill man ha hjälp finns det många som kan hjälpa till att bygga en hemsida.
Prosciutto, anchovy and onion pizza.
Creative Commons License photo credit: Sebastian Mary
Anlitar man även ett företag som kan det här med marknadsföring på webben och sökmotoroptimering så får man ju ett stort försprång framför sina konkurrenter, DinWebb är tex ett sådant företag som bygger de hemsidor som kunden behöver.

DinWebb är väl inte direkt de enda som bygger hemsidor, finns ju hur många som helst att välja på men det är viktigt att välja någon som inte bara producerar hemsidor utan även förstår att “Din hemsida ska stödja din verksamhet så att den blir mer effektiv.” och kanske inte minst viktigt att “Innebörden av detta skiljer sig beroende på bransch och företag”.

Hur gick det med pizzan? Det blev thaimat istället, jag hittade deras meny och beställningsnummer på webben. Nu var det en pizza, nästa gång är det kanske kemtvätt, fönsterputsning eller något annat jag letar efter – den som saknar hemsida kommer inte ens att vara med och konkurrera.
chicken satay
Creative Commons License photo credit: stu_spivack
En hemsida känns kanske onödig för ett litet lokalt företag men att bygga en hemsida är helt nödvändigt.

Leave a Reply