Jag är kränkt

2008-02-17

Känner mig kränkt över att jag inte fått någon Lärarexamen, har visserligen inte anmält mig till några kurser eller praktiserat men LHS borde ändå ge mig en examen, annars måste det ju bero på att de inte tycker om mig och särbehandlar mig på grund av mitt ursprung.

Diskriminerad vit katt

Först kränkt vinner är en lysande artikel i dagens DN. Att kräva att en blivande lärare i svenska skall behärska svenska är ju ett solklart fall av diskriminering.

2 Responses to “Jag är kränkt”

  1. aalexandra Says:

    söt katt 😀

  2. RS Says:

    Precis som om att bli lärare i svenska är livets mening. den personen bör se sig om och se att det finns massor annat han/hon kan göra istället. Kränkta blir folk för att de är inskränkta. Och inlåsta i sig själva.

Leave a Reply