Det är inte det naturliga i vårt svenska samhälle, att bada naken på en strand bland andra människor. -Kjell Tjernström

Jösses, om det är något samhälle där det är naturligt att vara naturlig så skall det väl vara det svenska eller är Kjell en militant taliban som vill se alla i burkinis och förbjuda tjejer att gå i skola etc. Passar det inte så finns det säkert fler stränder att välja på.
migjorn
Creative Commons License photo credit: diluvi

4 Responses to “Nakenbad – onaturligt?”

 1. ammizz Says:

  Haha nakenbad är ju ultimat!
  Det här är Sverige, nakenhet är accepterat.. Vi bor inte i USA 😉

 2. Illwill Says:

  Genier hänger här ser jag…

  Om man påstår att det inte är naturligt att offentligt gå omkring naken i Sverige så är man (militant?) taliban!

  Aja, vita rasen snittar på 100 i IQ. För varje person som ligger ovan måste det finnas någon som ligger under. Passande i det här fallet, jag ligger runt 130 och bloggägaren verkar ligga runt 70.

  (Värt att notera att det är över snitt-IQ:n bland aborginer och vissa bushnegrer, fast under snittet för “vanliga” negrer)

  Bra jobbat!

 3. BlackCat Says:

  Tänk vad man kan lära sig av smarta människor, jag som trodde att diverse rasläror dog, om inte förr så i alla fall samtidigt som rasbiologiska institutionen vid Uppsala universitet avvecklades för sisådär 30 år sedan. Där ser man, högt IQ är tydligen något att sträva efter.

 4. Elisabet Andersson Says:

  Att påstå att det är onaturligt att vara naken tyder knappast på hög iq. Det måste snarare vara det mest motsägelsefulla jag någonsin hört! Rent av pinsamt ärligt talat. Värre än att påstå att jorden är platt eller att månen är en ost.

Leave a Reply