Ny bil

2010-05-24

Det börjar kanske bli dags att skaffa en ny bil, eller i alla fall en nyare bil. På nätet finns en hel del mer eller mindre suspekta värderingssajter där man får läsa villkoren rejält noga innan man kan avgöra om det kommer en sur överrasking på mobilräkningen eller inte.

Bilpriser från Kvarndammen däremot ska vara schyssta och det krävs inga koder edyl för att som konsument få uppskattningar på vad en bil av en viss model och årsmodell ungefär bör kosta.

Bilpriser.se är Sveriges största värderingssajt. Vi tar temperaturen på bilmarknaden och erbjuder privatpersoner och företag korrekta, trovärdiga och dagsfärska fordonsvärderingar.

Lamborghini Gallardo LP560-4
Creative Commons License photo credit: sledhockeystar7
Någon Lambo lär det ju inte bli tal om men det finns ju andra mer överkomliga alternativ, kanske en BMW 530i som annonseras i lokaltidningen för 68kkr. En slagning på Bilpriser ger ett ungefärligt pris på 58-66 kkr, så säljaren har kanske lagt sig i den övre delen – frågan är väl då om skicket motiverar priset. Hur som helst är det ju bra att ha ett pris att utgå ifrån.

En bilhandlare annonserar ut en Volvo V50 1.6 -05 som gått 10 000 mil för 99 500, ska man tro på Bilpriser borde priset hos en handlare snara ligga strax under 90, intressant. Det är ju alltid bra att få ett hum om var priset bör ligga, sedan kan det ju finnas andra orsaker som motiverar ett aningen högra pris.

Leave a Reply