Pissa i en port

2011-05-08

Jag trodde ju att offentlig urinering var ett brott som Polisen med alla medel aktivt bekämpade, men sedan läser man att det tydligen är helt ok att ta urinprovmisstänkta personer i trappuppgångar!

Nu ska alltså ett urinprov tas och jag blir erbjuden en skitig trappuppgång i anslutning till platsen. Jag ska i rättvisans namn berätta att poliserna mumlande något om att åka till polisstationen och att det skulle ta en massa timmar. I denna trappuppgång passerar det människor och jag står med öppen gylf och en polis tittandes på mitt framtvingade kiss som hamnar i en genomskinlig liten burk som jag efter uträttat förvärv inte ser röken av.

Blev inte de passerande människorna utsatta för ett förargelseväckande beteende eller hur tänkte snutarna här egentligen? Hur hanterades eventuellt spill etc, städades det bort eller fick de boende finna sig i att det luktade lite illa i porten.

Leave a Reply