Riktiga män

2008-09-11

Det måste vara ena riktiga män dessa blattar som går ihop 20st för att misshandla en “svennehora“. 20-25 unga män mot en ensam tjej, det måste vara väldigt hedersamt för dem att lyckas slå henne sönder och samman. Heder åt de svenska pojkar som med risk för sina egna liv satte stopp på misshandeln.

– Det här är fruktansvärt och det är oerhört viktigt att vi går till botten med det, säger Kia Sandrell, Södertäljepolisens presstalesman.

Låter ju bra men verkar mest vara ord, en utpekad gärningsman som dessutom skall vara känd av polisen får fortfarande gå lös – med allt vad det innebär för svenska tjejer i Södertälje. Är nog dags att polisen i Södertälje kommer in i matchen, slutar snacka och börja sätta dit buset och det verker vara gott om det i Södertälje.


Creative Commons License Foto: ~Twon~

Länstidningen i Södertälje har en del artiklar om händelsen, tyvärr går de inte att läsa – låter som om de kan vara lite belastade.
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]The log file for database ‘swcontent_lt’ is full. Back up the transaction log for the database to free up some log space.


3 Responses to “Riktiga män”

 1. Henrik Says:

  Du har så rätt i det du säger.

 2. bleunt Says:

  Var alla de som räddade henne svenskar?
  Ptjaa, +1% till SD nästa val då. Yay!

 3. Gubben Says:

  Länge leve mångkulturen!
  Ge dessa stackare, som hamnat en aning fel, stöd och lär svenne att ta hänsyn till och respektera deras traditioner, t ex synen på kvinnan.
  Lär också svenne att det aldrig är fel att sparka skallen av en svennehora!

Leave a Reply