Säpo?

2008-10-05

Lars Alverbratt, chef för omsorgsförvaltningen i Trollhättan, kommenterar situation där personal och boende på ettäldreboende terroriseras av ett ungdomsgäng.

– Situationen är ett hot mot våra förutsättningar att ge den service som medborgarna har rätt till

Låter ju som ett klockrent terrorbrott, var är SÄPO?
Någon fick visst den smarta iden att hyra in väktare för att skydda personalen, tyvärr drogs väktarna in – arbetsmiljön var för farlig! Det kan inte vara meningen att väktare skall göra polisens jobb, fast om inte vanliga väktare fixar läget så kan säkert Blackwater ställa upp med några grabbar.

Creative Commons License Foto: MATEUS_27:24&25

3 Responses to “Säpo?”

 1. Lite känsligt Says:

  Vi besökte Trollhättan med ganska många bepansrade lastbilar, bandvagnar och pansarterrängbilar. Då gick nån lögnaktig pizzaägare ut i media och sa att det minsann var 30 aggressiva soldater som under hotfulla omständigheter knallade förbi hans ställe.

  Jag var en av dem och vi var fyra stycken. Så om det är allt som krävs för att skrämma upp folk där och kanske få lite ordning, så varför inte skicka dit vår egen armé istället för ett utländskt företag?

 2. Skrämmande läsning Says:

  Säpo är nog inte lösningen på dessa problem, men väl ett omfattande repatrieringsprogram.

  Våra gamla har lidit nog nu.

  Läs vårdpersonalens vädjan till kommunen: http://www.den-svenske.com/2008-10-01-aldreboende_beskots_i_invandraromrade.html

 3. L.B Says:

  Och svensken sitter och knyter sina nävar i fickan, bakom datorn – som vanligt…

Leave a Reply