Sommarmöbler

2010-03-27

Vintern verkar äntligen ge vika och det börjar bli dags att fundera på sommaren och framförallt lite nya möbler till uteplatsen. En häftig hängmatta från Fatboy skulle kanske vara kul men det behövs kanske tyvärr något mer praktiskt.
Fatboy hängmattaDet får troligen bli någon typ av matbord och parasoll istället, hängmattan får nog tyvärr vänta lite även om det hade varit mysigt att kunna slappa i en sådan en jummen sommardag.


sidohängt parasollEtt sidohängt parasoll verkar vara smidigt, tar ju inte så stor plats som ett vanligt och skulle passa väldigt bra på uteplatsen med lite begränsad yta. Dessutom försvinner de mer i hopfällt läge, rätt störande med ett stort parasoll i ansiktet då.


Konstrotting verkar vara populärt nu men frågan är väl om inte teak ändå känns bättre, mer rejält och klassiskt med riktiga material på något sätt, gäller bara att hitta några som inte kommer från skövlade regnskogar. Finns ingen anledning att stödja de som sysslar med sådant ofog.
Ett litet bord och ett par stolar får det nog bli, lagom för att ställa av dryckesjom under varma sommardagar och även intaga enklare måltider, kanske njuta av en frukost i det fria när den tiden kommer.
Litet bord i teakFällstol i massiv teak
Alla foton lånade från Folkhemmet, möbler stockholm

Leave a Reply