blackcat.se

Det var ett tag sedan vi kunde samla våra älskade vänner för fest, middag, party och glam. Efter en lång tid av restriktioner som kom i kölvattnet av pandemin, börjar vi nu äntligen se en ljusning och kan börja umgås mer som vanligt igen. Så varför inte ordna en maskerad för dina allra närmaste vänner, speciellt nu när det alldeles snart är halloween?

Värt att fira oavsett årstid

Lagom till att vi kan börja träffas som vanligt igen; medvetet men nästan som vanligt, kommer hösten med stormsteg. Det blir mörkare och mörkare, regnen avlöser varandra och snart är vintern här. Men låt det inspirera dig istället för att bli deprimerad, och fira livet, glädjen och kärleken även om det är mörkt! Det finns alltid anledningar att fira, och om en vecka är det halloween, så har du inte planerat in något speciellt ännu kan det här vara ett perfekt tillfälle att bjuda in till maskerad. Online finns mängder med olika maskeraddräkter, perfekta för vilken fest som helst och med något för alla smaker. Så trotsa mörkret, sväng ihop inbjudningarna och satsa på enkel mat eller snacks, och vips har du en fantastisk maskerad att se fram emot.

Populärt hos både barn och vuxna

Just maskerader är ofta väldigt uppskattade som temafester. Det är något utöver det vanliga och det är upp till var och en hur mycket man vill klä ut sig. Det kan vara allt från ett lakan över huvudet till en väldigt komplicerad och genomtänkt skapelse, men det blir förmodligen precis lika roligt för alla. Maskerader är också en typ av fest som ofta är lika uppskattad av vuxna som av barn – hur många barnkalas har inte blivit väldigt mycket roligare när barnen har fått klä ut sig till precis vad de vill? Här handlar det kanske mer om hur kreativa föräldrarna är; om det blir en hemmagjord utklädnad eller en färdiggjord och köpt maskeradkostym. Och kläderna kan ju dessutom återanvändas där hemma i barnens lekar, vilket lär bli väldigt populärt.