blackcat.se

Många längtar efter en skön och avkopplande minisemester där de kan slappna av och koppla bort världen för några dagar. Våra liv har blivit bättre med internet och smartphones men vi behöver ibland ge våra sinnen och vår kropp vila från en allt mer intensiv vardag. Att bara kunna vara sig själv, slippa matlagning och städning, bli omskött med avslappnande massage, meditera utan att bli störd av en mobil eller internet. Att stänga ute världen för några dagar är något som vi alla behöver emellanåt.

En spasemester

Idag finns det gott om fina och härliga svenska span att välja mellan. Det bästa med en minispavistelse är att det inte behöver vara särskilt dyrt att boka in på ett spa över en dag eller en helg. Det finns inget bättre val för att ladda dina batterier före återgång till jobb och vardagens måsten. Nyttig och god mat, härligt avslappnande massage eller kunna njuta av en uppvärmd pool. Alla span i vårt avlånga land är mycket bra men vilka anses vara Sveriges bästa span?

Sinne och kropp

Kropp och sinne hör tillsammans och när vi lever ett stressfullt vardagsliv är det viktigt att kunna slappna av emellanåt. Att vara nöjd med sitt utseende är också en viktig del för vårt välmående och Akademikliniken är beredd att hjälpa dig må bättre med dig själv oavsett om det handlar om estetiska behandlingar eller avancerad hudvård. Akademikliniken är Nordens ledande klinik med över trettio års erfarenhet av hudvård samt estetisk samt rekonstruktiv plastikkirurgi med utbildade och certifierade plastikkirurger. Akademikliniken har ledande expertis på samtliga typer av bröstkirurgi (bröstförstoring, återskapande eller korrigerande kirurgi) och garanterar att slutresultatet kommer att bli som förväntat. Dessutom har alla kunder en trygghetsgaranti. Risken för komplikationer är mycket liten eftersom du är i händerna på Sveriges ledande medicinsk expertis. Akademikliniken lyssnar alltid på dina önskemål och kommer att ge ett otroligt fint naturligt resultat.

Sveriges bästa spa

I Norra Sverige finns Kust hotell & Spa (Piteå) som erbjuder sina kunder en både sinnlig och fysisk upplevelse med slående norrländsk natur och härliga relaxpooler. Du kan tillsammans med din partner få en skön dubbehandling där ni blir omhändertagna av en utbildad terapeut. De erbjuder sina gäster både varma och kalla källor samt ekologiska produkter från den norrbottniska naturen.

Strömstad Spa erbjuder sina gäster mer än ett skönt och avslappnande spa. Som gäst har du möjlighet att åka ut på sälsafari, spela golf eller träna. Kombinera aktiviteter med pooler, bastur och sköna spabehandlingar.

I Värmland, Sunne, hittar du Selma spa som namngetts efter den internationellt kända författaren Selma Lagerlöf. Här kan du njuta av bastubad, fina pooler både inne eller utomhus samt relaxa för att mot kvällen njuta av en fantastisk trerättersmiddag.

Internationella span i Sverige

Vill du få en känsla av att vara utomlands utan en lång resa till exempelvis Japan är Yasuragi (Nacka, Stockholm) ett självklart val. Sveriges bästa internationella spaweekend är utan tvekan Yasuragi. Detta spa kommer att bjuda på japansk kultur, zenmeditation, yoga, qigong, bastubad med iskalla dopp, sovbastu samt ångsaltbastu, lounger med te och frukt samt givetvis varma bad.

Vad kan vara mer exotiskt än Vildmarkshotellet (Norrköping) vid Kolmårdens Djurpark. Här kommer hela familjen kunna njuta av ett spännande spa med sköna behandlingar. Ni kan bubbla tillsammans i en bubbelpool och/eller simma i utomhus- samt inomhuspooler.